013 5056033     info@kabu.nl

U bevind zich hier:
Kabu

Conceptontwikkeling

CONCEPTONTWIKKELING

“Een buitenkans die Kabu niet laat liggen”

Soms komen er kansen voorbij, die je als ondernemer niet wilt laten liggen. Ook al passen ze niet voor de volle honderd procent bij je businessplan. Als Kabu houden we ons bijvoorbeeld graag bezig met innovatieve concepten. Samen met aannemers, architecten, installateurs en fabrikanten zetten wij energie-neutrale woningen in de markt: het ‘nul-op-de-meter’-concept. We ontwikkelen en bouwen deze woningen, en verkopen deze woningen vervolgens aan de eindgebruiker.

Een voorbeeld van dergelijke woningen is het M30Next-concept. Kwalitatief goede woningen, met meer comfort. Dat extra comfort ontstaat door een sneller en beter georganiseerd proces. Daardoor ontstaat een hoge graad van efficiëntie en worden faalkosten tot een minimum beperkt

Het zijn interessante trajecten, waar we niet alleen mooie samenwerkingsverbanden aangaan, maar ook onze kennis kunnen delen en kunnen vertalen naar ons eigen project. Andersom krijgen we er ook heel veel andere kennis voor terug. En een enorme berg energie en enthousiasme; die we graag inzetten voor onze klanten!

Download de factsheet
DOWNLOAD FACTSHEET