Adviseren

ONZE DIENSTEN BINNEN ADVISEREN

Cursussen

U bevind zich hier:
Kabu

CURSUSSEN

“Stilstand is achteruitgang”

De bouwsector is aan verandering onderhevig. Nieuwe ontwikkelingen, tools, contractvormen en veranderende wetgeving maken het belangrijk om op de hoogte te zijn én te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector. Of u nu opdrachtgever, opdrachtnemer of leverancier bent, van iedereen wordt verwacht dat hij aan de laatste regels voldoet. Kabu is altijd op de hoogte van het laatste nieuws, en deelt deze kennis in een compacte cursus op maat.

Vanuit Kabu bieden we onder andere de volgende cursussen aan:
• Bouwrecht
• Opfriscursus UAV
• UAV-gc

In onze cursussen op maat nemen we u en uw medewerkers bijvoorbeeld mee in de vernieuwingen binnen de UAV en de interpretatie ervan op projectniveau. Ook vergelijken we de huidige UAV met UAV-gc en komen de laatste veranderingen met betrekking tot alle wetgeving en aanbestedingsregels aan de orde. Uiteraard zoomen we ook in op specifieke onderwerpen die spelen binnen uw organisatie.


NEEM NU CONTACT OP

Conceptontwikkeling

U bevind zich hier:
Kabu

Conceptontwikkeling

CONCEPTONTWIKKELING

“Een buitenkans die Kabu niet laat liggen”

Soms komen er kansen voorbij, die je als ondernemer niet wilt laten liggen. Ook al passen ze niet voor de volle honderd procent bij je businessplan. Als Kabu houden we ons bijvoorbeeld graag bezig met innovatieve concepten. Samen met aannemers, architecten, installateurs en fabrikanten zetten wij energie-neutrale woningen in de markt: het ‘nul-op-de-meter’-concept. We ontwikkelen en bouwen deze woningen, en verkopen deze woningen vervolgens aan de eindgebruiker.

Een voorbeeld van dergelijke woningen is het M30Next-concept. Kwalitatief goede woningen, met meer comfort. Dat extra comfort ontstaat door een sneller en beter georganiseerd proces. Daardoor ontstaat een hoge graad van efficiëntie en worden faalkosten tot een minimum beperkt

Het zijn interessante trajecten, waar we niet alleen mooie samenwerkingsverbanden aangaan, maar ook onze kennis kunnen delen en kunnen vertalen naar ons eigen project. Andersom krijgen we er ook heel veel andere kennis voor terug. En een enorme berg energie en enthousiasme; die we graag inzetten voor onze klanten!

Download de factsheet


DOWNLOAD FACTSHEET
logo-groot-5b28fe03 Adviseren | Kabu | Een heldere focus op resultaat

Bent u op zoek naar hulp of ondersteuning op het gebied van specificeren, aanbesteden en contracteren in de bouwsector? Bij Kabu bent u aan het goede adres! Kabu is een gespecialiseerd adviesbureau, dat sinds 1990 actief is in de bouwbranche. Onze kennis, ervaring en efficiency zetten wij - gecombineerd met een uitgebreid dienstenpakket – in om zowel publieke als private klanten optimaal van dienst te zijn. Daarbij maakt het niet uit of u opdrachtgever, architect, aannemer of fabrikant bent!

Contact

  • Kabu B.V.

  • Armstrongstraat 1
  • 5081 GJ, Hilvarenbeek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright ©  kabu.nl |
Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites