Skip to main content

Organisatie

Ons werk DNA

Bent u op zoek naar hulp of ondersteuning op het gebied van specificeren, aanbesteden en contracteren in de bouwsector? Bij Kabu bent u aan het goede adres! Kabu is een gespecialiseerd adviesbureau, dat sinds 1990 actief is in de bouwbranche. Onze kennis, ervaring en efficiency zetten wij – gecombineerd met een uitgebreid dienstenpakket – in om zowel publieke als private klanten optimaal van dienst te zijn. Daarbij maakt het niet uit of u opdrachtgever, architect, aannemer of fabrikant bent!

Kwaliteit op 1!

Kabu is een flexibele teamspeler, die kwaliteit op de eerste plaats zet. Een goede, betrouwbare dienstverlening, op een transparante en vernieuwende manier; dat is waar onze klanten om vragen. Dat is waar wij voor staan. Een heldere focus op resultaat!

De Kern van de Zaak

Kabu biedt een groot spectrum aan diensten voor de bouwsector: van het specificeren, aanbesteden en contracteren van een opdracht, tot veiligheid en gezondheid, energieprestatie en advies. Ons team heeft jarenlange ervaring en de juiste kennis om gedegen plannen en contracten op te stellen en een waardevol advies te geven.

Naast onze eigen diensten leveren wij een aantal aanvullende diensten. Daarvoor werken we samen met betrouwbare partners in de bouwketen. Onze samenwerkingspartners kiezen wij zorgvuldig; wij werken alleen samen met partijen die over hetzelfde ‘DNA’ beschikken als Kabu. Simpelweg omdat we staan voor kwaliteit én integrale oplossingen!

Diensten die we uitvoeren met onze samenwerkingspartners herkent u aan de grijze stip. Herkenbaar en transparant.

Ons Team

Het Kabu-team bestaat uit twee gedreven, enthousiaste medewerkers met hart voor de zaak. Daaromheen hebben we een flexibele schil met een aantal samenwerkingspartners. Ons team werkt aan projecten door heel Nederland; voor alle soorten bouwprojecten. Van nieuwbouw tot restauratie en van sloop tot onderhoud; Kabu is van alle markten thuis.